Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | April 22, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

ERP.BG ще представи своята партньорска програма за внедрители

ERP.BG ще представи своята партньорска програма за внедрители
alexander

Българската софтуерна фирма ERP.BG ще представи официално своята партньорска програма за внедрители на системи за управление на бизнеса. Това ще стане на специализиран семинар, който ще се проведе на 29 февруари, от 19:00 ч., във Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ).

Иновативният модел за партниране на ERP.BG, наречен “NetProject”, осигурява на участниците в него всички условия за успешен бизнес в ERP бранша. Междувременно компанията анонсира, че разработва и онлайн платформа, през която нейните клиенти ще могат да публикуват задания за допълнителни разработки към софтуерните й решения, а сертифицирани партньори на ERP.BGще кандидатстват по проектите. Програмата предлага много добри стимули и възможност както за стартиране на бизнес от млади предприемачи, така и много добри партньорски условия за вече утвърдени компании.

Програмата позволява както на утвърдени внедрителски компании да разширят бизнеса си, така и на участници от други сегменти (консултантски и счетоводни фирми, разработчици на приложения и др.) да се включат в бързо–развиващия се сегмент на бизнес софтуера. Тя е добра възможност и за специалисти в сферата на технологиите, счетоводството, логистиката или икономиката да стартират лесно собствен бизнес, без да разполагат с голям бюджет. На практика ERP.BG ще осигури на партньорите необходимите специализирани обучения, маркетингова поддръжка, сертифициране, както и достъп до клиенти. Освен това в рамките на програмата ще бъде предложен и безплатен лиценз за ERP системата EnterpriseOne за управление на собствената дейност на сертифицираните партньори.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.