Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | May 25, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Тим ВИЖЪН България създаде собствена онлайн версия на Microsoft Dynamics NAV

alexander

Тим ВИЖЪН България създаде собствено облачно решение, базирано на Microsoft Dynamics NAV. То се предлага срещу месечен абонамент и е достъпно от всякъде и по всяко време. Новата версия включва пълната функционалност на популярната ERP система и на практика прави нейните многобройни предимства още по-достъпни за българския бизнес, включително за малките и средни фирми.

„С новото онлайн решение NAV Cloud вече няма долна граница на разходите за внедряване и на практика всеки може да се възползва от една пълноценна и многофункционална система за управление на бизнеса. „Облачната“ версия е достъпна от всякакви устройства и по всяко време и включва редица локализации, създадени от нашия екип и отговарящи на нуждите на българския бизнес. Това, че е онлайн базирана, генерира редица възможности за спестяване от закупуването и поддържането на сървъри, както и от технически персонал. Затова и очаквам интересът към новата версия да се увеличава през следващите месеци“ - заяви Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим ВИЖЪН България.

Компанията вече обяви възможност всеки желаещ да тества облачната версия безплатно на адрес http://navcloud.bg/. Междувременно екипът на фирмата ще организира и уебинар, посветен на предимствата на новостите във версия 2017 на Microsoft Dynamics NAV. Събитието ще се проведе на 23 февруари, от 10:30 ч., а повече информация е достъпна на адрес: http://team-vision.bg/events/microsoft-dynamics-nav-2017-novosti-webinar.

NAV Cloud е изцяло базирана на най-популярната ERP (Enterprise Resource Planning) система в света - Microsoft Dynamics NAV, която се използва от над 117 000 компании в цял свят и над 500 компании в България. Нейните основни предимства включват висока степен на гъвкавост, достъпна цена и много лесна употреба. Тим ВИЖЪН България е един от първите български внедрители на ERP системи и има близо 20 годишен опит и стотици реализирани проекти в сферата на производството, дистрибуцията, услугите и други сегменти.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.