Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 29, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

СуперХостинг.БГ е отличен като най-добър cloud хостинг доставчик на Webit Awards

СуперХостинг.БГ е отличен като най-добър cloud хостинг доставчик на Webit Awards
alexander

Най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ спечели приза за най-добър cloud („облачен“) хостинг доставчик (Best Cloud Hosting Provider) на първите по рода си награди Webit Awards. Припомняме, че церемонията се провежда в рамките на фестивала Webit, който събира на 25 и 26 април в София водещи технологични експерти и визионери. Категорията Best Cloud Hosting Provider има за цел да отличи лидерите в регионалния хостинг пазар.

Хостинг услугите навлизат навсякъде около нас и се превръщат в ключов партньор за всяка организация. Екипът ни работи, за да осигурим на нашите клиенти една завършена хостинг платформа, която им позволява да управляват ефективно бизнеса си и им предоставя всички тези възможности, обединени в едно решение“ - заяви по повод наградата Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

През последните години компанията инвестира активно в повишаване качеството и надеждността на своите услуги. От началото на 2016 година тя е внедрила и изцяло нова платформа за предлагане на хостинг услугите си, с която клиентите получават достъп до последното поколение технологии в тази област. Цялото съдържание и услуги - файлове, електронна поща, бази данни и др. - са на SSD дискове, което прави хостинг услугите на СуперХостинг.БГ първите ALL SSD (изцяло SSD базирани) услуги у нас. Въведена е и цялостна платформа за сигурност на клиентските сайтове. В резултат на нововъведенията компанията е повишила непрекъсваемостта на услугите си до 99,99% и е увеличила бързодействието на сайтовете, хоствани при нея, до десет пъти, без нужда от допълнителни действия от страна на клиентите.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.