Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 25, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Българската платформа за споделяне на частни имоти Arendoo.bg стартира операции на гръцкия пазар

Българската платформа за споделяне на частни имоти Arendoo.bg стартира операции на гръцкия пазар
alexander

Българската платформа за споделяне на частни имоти за почивка Arendoo.bg стартира своята дейност на гръцкия пазар. Сайтът е проект, подкрепян и финансиран от базираната във Великобритания група за недвижими имоти New Estate Consultancy и е част от иновативната вълна на споделената икономика (т.нар. shared economy). Българският проект вече се налага като една от най-популярните такива платформи в региона. Операциите на гръцкия пазар фактически стартират през декември.

Arendoo.bg съществува от близо две години и днес включва хиляди първокласни имоти в единадесет европейски страни, достъпни за наемане през лесен и интуитивен онлайн интерфейс. Най-търсени в платформата са вилите за почивка, но в нея има също апартаменти и други типове недвижими имоти, както и отделни стаи. Сайтът се отличава с бърза и лесна възможност за наемане и заплащане за имот, както и богато разнообразие от обекти. Нови имоти се публикуват в него на практика всеки ден.

„Гърция е един от най-динамичните туристически пазари в региона, туризмът е заложен дълбоко в нейната история, култура и национално самосъзнание и за компанията беше естествена стъпка да започне дейност в тази страна. Очаквам Arendoo.bg да се приеме много добре от гръцките онлайн потребители, както и да допринесе за разнообразието от онлайн туристически услуги в страната“ - заяви по този повод Василис Пиатидис, ръководител на платформата за гръцкия пазар.

Младият мениджър е тясно обвързан както с България, така и с Гърция, завършил е обучението си у нас и след кратка кариера в сферата на политическите науки, сега сменя амплоато си и се насочва към иновативните туристически услуги.

Стартирайки като сайт за споделяне на имоти, днес Arendoo.bg е истинска онлайн общност от пътешественици, туристи и собственици на недвижими имоти, включваща над 15 000 членове. Те не само правят бизнес помежду си, а и общуват активно, като само броят на ревютата, публикувани на сайта, надхвърля 10 000. Проектът залага на споделената икономика като един от най-динамичните дигитални сегменти, в който икономическите взаимоотношения се осъществяват между обикновените хора с всички предимства, произтичащи от това.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.