Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | May 25, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

ERP.BG отчита 67% ръст на оборота за първата половина на 2017 година

ERP.BG отчита 67% ръст на оборота за първата половина на 2017 година
alexander

Българската софтуерна фирма ERP.BG отчита ръст на оборота си в размер на 67% за първото шестмесечие на 2017 г., в сравнение със същия период на 2016 година. Още по-впечатляващо е, че в подразделението за предлагане на софтуер като услуга (SaaS – Software as a Service) растежът за същия период е в размер на 210 процента. Междувременно компанията обяви, че преминава към следващия етап от своята партньорска програма, в който прехвърля всичките си договори за поддръжка на партньорите си.

„Този процес се осъществява постепенно и ние ще подкрепим изцяло партньорите си докато спечелят доверието на нашите клиенти. Това означава, че клиентите няма да изгубят достъпа си до нашия екип, но ще спечелят много по-персонално отношение при обслужването“ - заяви Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG.

Припомняме, че компанията стартира своята партньорска програма NetProject преди повече от година, привличайки както внедрители и дилъри на създадените от нея системи за управление на бизнеса, така и разработчици на приложения за тях. Като част от следващия етап ERP.BG вече е преминала към директно прекратяване на своите договори за поддръжка с клиентите и прехвърлянето им към партньорите.

Добрите финансови резултати са факт, въпреки прехвърлянето на договорите за поддръжка, което води до загуба на част от оборота.

„Ако не бяхме прехвърлили договорите си за поддръжка към партньорите, цялостният ръст на фирмата щеше да е по-голям. Тази инвестиция в развитието на партньорската ни мрежа обаче ще ни донесе много повече ползи в дългосрочен план. Още по-ценно е, че в резултат на това нашите клиенти ще са много по-доволни и ERP системата ще бъде съобразена в много по-голяма степен със специфичните необходимости на всеки от тях. А екипът на ERP.BG ще се фокусира върху развитието на продуктите ни, което ще ги направи още по-добри“ - посочва още Иван Аржентински.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.