Форумът ERP.net Expo 2019 с фокус върху миграцията на ERP системите към екосистеми за приложения

ERPnet-Expo-2019

На 6 юни българската софтуерна компания ERP.BG организира първата си партньорска конференция, на която ще представи своята екосистема за бизнес приложения ERP.net, както и прогнозите си за бъдещото развитие на ERP софтуера. Форумът "ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net" ще събере партньори на фирмата с представители на дружества от различни икономически сегменти, а експерти с дългогодишен опит в бранша ще споделят с аудиторията вижданията си за посоката, в която ще се развива бизнес софтуерът през следващите години. Събитието ще се проведе в Sofia Event Center, а началният час е 14:00 часа.

ERP.BG e един от първите български разработчици на бизнес софтуер и през последните години компанията инвестира значителни ресурси в превръщането на своята ERP система EnterpriseOne в цялостна екосистема за приложения под името ERP.net. Екипът е създал инструменти за разработка на приложения от външни фирми и специалисти, и развива активно партньорската си програма, с цел да ги подкрепи както в технологично отношение, така и по отношения на маркетинга и продажбите. Именно тази трансформация ще е във фокуса на предстоящата конференция.

"Днес светът на технологиите се развива към отворени екосистеми и партньорски мрежи. Този модел е в основата на възхода на смартфоните и мобилните приложения, социалните мрежи, отворените платформи за уебсайтове, а все по-бързо навлиза и в сегмента на бизнес софтуера. Това носи много по-голяма стойност за клиентите, защото за тях вече работи огромна общност от програмисти и фирми, вместо екипът на една единствена компания. Резултатът е по-голямо разнообразие от приложения и функционалности, на по-достъпна цена" - посочи Иван Аржентински, управляващ съдружник и основател на ERP.BG.

"ERP системите по света също вече се насочват към този модел, а ERP.net е първият български пример за цялостна екосистема, създадена около ERP решение. В перспектива очакваме всички фирми от бранша да ориентират своите продукти в тази посока, а самите ERP софтуери да се превърнат в невидимия информационен гръбнак на всяка компания, докато функционалностите и приложенията ще се създават от външни партньори" - добави Анастас Шопов, изпълнителен директор на ERP.BG.

Предстоящата конференция "ERP.net Expo 2019 – Нови бизнес възможности с екосистемата ERP.net" ще събере за първи път всички участници в новата екосистема – от разработчиците на приложения и партньорите – внедрители, до клиентите на дружеството. Ще присъстват и компании с интерес към включване в партньорската мрежа, както и потенциални нови клиенти от различни индустрии.

За повече информация: expo2019.erp.bg

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.