Фирма Борман България отчита ръст в търсенето на пожароустойвичи врати през летните месеци

pojaroustoichiva-vrata-future

Българското дружество за доставка на външни и интериорни врати Борман България отчита нарастващо търсене на пожароустойчиви врати през юни, юли и август, в сравнение с предходните месеци на годината. По данни на фирмата, продажбите на този клас продукти през посочените три месеца са се увеличили съответно с 37, 46 и 43 процента на месечна база. Причината, според представители на Борман България е както в ефективната защита, която осигуряват нейните продукти, така и в увеличаващия се брой пожари в Европа и редица други региони на север от Екватора, включително и у нас.

 

„Зачестилите пожари принудиха хората да търсят нови методи за защита на домовете и офисите си и качествените противопожарни врати са сред тях. Нашият екип предлага метални, устойчиви на огън врати от полската компания PortaDoors, както и пожароустойчиви врати от Valberg. През последната година започнахме и продажба на италиански противопожарни врати. Те се отличават с редица иновации, създадени за да предпазят обитателите и имуществото от разпространението на огъня, включително висока степен на огнеустойчивост, крило, изработено от горещо поцинкована ламарина, пожароустойчива дръжка, термо-набъбваща уплътнителна лента“ - споделя Борис Маринов от Борман България.

 

Освен противопожарни, компанията предлага и разнообразни други видове врати, включително интериорни, взломоустойчиви, такива с двойно, тройно и дори четворно заключване, както и такива с топло и шумоизолация.

 

Фирмата е на пазара от 2004 г. и през тези осемнадесет години се е наложила като разпознаваем национален доставчик на врати от утвърдени чуждестранни и български производители. Борман България разполага с почти всички признати сертификати за управление на качеството и контрол на продукцията от страна на заводите-производители на вратите.

 

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.