Тим ВИЖЪН България завърши успешно ERP проект за българското поделение на френската AXS Marine

внедряване-1

Българската консултантска компания Тим ВИЖЪН България завърши успешно проект за внедряване на система за управление на бизнеса от клас ERP (Enterprise Resource Planning) в дружеството София Марин – част то френската AXS Marine. Френската компания е водещ производител на софтуер за управление на кораби, който отчасти се разработва в нейното българско подразделение.

„Успешната реализация на комплексен проект за клиент с толкова специфична сфера на дейност ни позиционира като надежден изпълнител на ERP проекти от всякакъв тип и с всякаква степен на сложност. Тенденцията все повече чуждестранни компании да се доверяват на екипа ни през последните месеци е показателна, че българските фирми тепърва ще бъдат предпочитани на международния пазар за консултации по внедряване на ERP системи и много скоро този бранш може да се окаже една от новите бързоразвиващи се сфери на аутсорсинг у нас“ - посочва Александър Хаджидимитров, ръководител на проекта от страна на Тим ВИЖЪН България.

В рамките на проекта е внедрено цялостно ERP решение, включващо модули за счетоводство, покупки и продажби, както и модул „Управление на проекти“, който обезпечава работата на екипа на София Марин по основната му дейност - разработка на софтуер за управление на кораби. Той е интегриран и с работещата в компанията външна ТРЗ система, от която се импортира информация за заплатите. Сред функционалностите на модула са също отчитане себестойността на проектите, както и реалното разпределение на месечните заплати по проекти.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.