СуперХостинг.БГ улеснява собствениците на WordPress сайтове с нови подобрения в своя инструмент WordPress Manager

SuperHosting-WP-Manager

Най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ представи редица нови възможности в своя инструмент за бързо и лесно управление на WordPress сайтове – WordPress Manager by SuperHosting. Той е наличен в контролния панел за управление на хостинг акаунтите (cPanel), предоставян от хостинг компанията и улеснява значително работата с уеб платформата WordPress. С него става още по-лесно хора без сериозни технически познания да създадат и управляват пълноценен уебсайт. Пускането на инструмента е част от цялостната политика на компанията да предложи на своите клиенти завършена хостинг услуга, която да им помогне да присъстват по най-добрия начин в интернет и да извлекат максимума от своя уебсайт.

Междувременно WordPress Manager премина успешно от етап на бета тестове към стабилна версия и е достъпен също и с предлаганите от компанията управляеми виртуални сървъри. До момента той се използва от над 12 000 уебсайта.

Какво е WordPress

Това е най-популярната система за създаване на уебсайтове и за управление на съдържанието в интернет. Тя е безплатна, с отворен код и може лесно да бъде инсталирана от всеки, без необходимост от високи технически умения. Това е и една от основните причини днес на WordPress да работят около ¼ от всички уебсайтове в световен мащаб, а броят на сайтовете в СуперХостинг.БГ, работещи с тази платформа, да надминава 50 000. Друго важно предимство е и възможността към нея да се инсталират и редица добавки (плъгини), които обогатяват нейната функционалност.

WordPress Manager by SuperHosting улеснява работата с WordPress. А новата версия на разширението, представена от компанията неотдавна, прави още по-лесно създаването на нов уебсайт. Ето някои от по-важните нововъведения:

По-лесно стартиране на уеб проект

С промените в WordPress Manager клиентите на СуперХостинг.БГ вече могат да направят нова инсталация директно в самото приложение. Това улеснява значително процеса.

По-удобен избор на теми

Темите (шаблоните) в WordPress позволяват създаването на уникална визия и добавянето на функционалности на сайта. Подобно на плъгините, темите също са достъпни безплатно или срещу малки суми, а в интернет могат да бъдат намерени хиляди. В WordPress Manager by SuperHosting са подбрани над 2000 от най-популярните и интересни теми, улеснявайки клиента при избора на визия за новия му проект. Не на последно място това увеличава и сигурността, защото елиминира възможностите той да избере тема от непроверен източник.

Повече сигурност

Използвайки WordPress Manager на СуперХостинг.БГ, клиентите могат да инсталират и конфигурират Let’s Encrypt сертификат на своя сайт директно през разширението, при това – само с броени кликове. Сертификатът добавя към сайта поддръжка на криптирания протокол https, което е от важно значение за онлайн магазини, сайтове, изискващи логин или предлагащи електронни разплащания. В разширението са добавени и допълнителни защити в менюто „Проверки за сигурност“, които увеличават сигурността на уеб проекта.

По-бърз сайт

В инструмента WordPress Manager клиентите на компанията могат да се възползват и от допълнителните модули, допринасящи за по-бързото зареждане на техните сайтове и да активират такива буквално с един клик. Скоростта на зареждане е от важно значение за всеки собственик на уеб сайт и освен за по-доброто потребителско изживяване, е предпоставка и за това, посетителите да останат по-дълго време на даден сайт и да разгледат повече информация.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.