Системата за бизнес анализи Tableau Desktop оглави престижна международна класация за корпоративен софтуер

team-vision-tableau-presidentski-izbori

Системата за бизнес анализи Tableau е лидер в категория „Топ 50 на корпоративните продукти“ в класацията на сайта g2crowd.com, която оценява всички системи за управление на бизнеса според отзивите на реалните им потребители. Популярният Business Intelligence (BI) софтуер изпреварва по тези показатели други наложени софтуерни решения, както и бързо развиващи се онлайн услуги. Освен това Tableau Desktop намира място и в топ 5 в класацията при бизнес софтуера за средни по размер компании.

 

Системата Tableau, която се предлага у нас от българската компания за бизнес софтуер Тим ВИЖЪН България, е сред водещите решения за анализи в света. Тя позволява на компаниите и публичните организации да извличат повече стойност от своите данни. Tableau може да работи с голямо разнообразие от типове данни, генерирани от всевъзможни източници – от комплексни системи за управление, големи данни и кубове, до обикновени PDF и Excel файлове. Лесният за използване интерфейс на софтуера позволява представянето на тези данни в лесен за възприемане и анализ графичен вид, както и интерактивно взаимодействие с тях за извеждане на различни ключови тенденции и индикатори, като така в крайна сметка улеснява взимането на решения, базирани на данните.

 

Големият обем средства, влагани в изследователска и развойна дейност и скоростта, с която към решението се добавят нови функционалности, превръщат Tableau в един от най-динамично развиващите се софтуери за бизнес анализи. Поетият през миналата година път на разширяване на продуктовото портфолио чрез добавяне на решения за подготовка на данните за анализ, развиването на възможностите за вграждане на анализи там, където са непосредствено необходими (embedded analytics), машинното самообучение и изкуствен интелект нареждат Tableau сред 50-те компании с най-висок потенциал за експлозивен пазарен растеж през 2019 според Bloomberg Businessweek.

 

„Налагането на Tableau като лидер в престижната международна класация показва, че предимствата на този аналитичен софтуер се оценяват от реалния бизнес. През последните години той предизвика истинска революция в Business Intelligence системите със своята гъвкавост и достъпен интерфейс, а визията за развитието му съвсем скоро ще промени цялостно начина по-който хората взаимодействат с данните“ - посочи д-р Валентина Протопопова, експерт в Тим ВИЖЪН България.

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.