Откриха първия български специализиран онлайн магазин за преоценени маркови часовници

chasovnik

В българското интернет пространство заработи първият по рода си специализиран онлайн магазин за преоценени оригинални маркови часовници. Той се нарича Timedix и предлага подбрани модели на някои от най-известните световни марки, но с отстъпки, достигащи 70% от реалната им цена, тъй като са ликвидационни продукти. Освен това, сайтът предлага безплатна доставка и едногодишна гаранция на часовниците.

„Създавайки Timedix, си поставихме за цел да направим луксозните часовници от водещи световни марки, по-достъпни от всякога. Предлагайки преоценени ликвидационни модели и използвайки всички предимства на модерната електронна търговия, вече постигнахме тази цел и днес всеки български потребител би могъл да си позволи да носи на ръката си часовник от среден до висок клас. При нас можете да откриете ликвидационна стока на модели от настоящи и минали колекции, които сте мислели, че вече няма да срещнете никога повече.“ - споделя Петър Дяксов, съосновател на новия онлайн магазин.

Онлайн магазинът предлага 100% оригинални мъжки и дамски маркови часовници на изключително достъпни цени. При някои от продуктите има минимални забележки, които задължително са упоменати предварително. Към момента, най-скъпият модел в него е мъжкият часовник MIDO M86004188, който се предлага на цена от 999 лв., отново с голяма отстъпка в сравнение с реалната му цена. Всяка седмица се качват нови модели и асортиментът бързо се променя. Онлайн магазинът има и английска версия за чуждестранни клиенти.

„Противно на широко разпространения стереотип, че скъпите часовници се носят предимно от по-възрастни и улегнали хора, ние ще насочим маркетинговата си кампания основно към по-младата аудитория. Затова и ще заложим на един по-хумористичен стил и повече препратки към модерния начин на живот. Ще се опитаме да сме по-иновативни и да включим повече движение, хумор и изображения в маркетинга на проекта. В същото време ще се постараем да сме в крак с най-новите тенденции в електронната търговия.“ - споделя още съоснователят на Timedix.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.