Нов онлайн магазин за автомобилни аксесоари, части и консумативи започна работа у нас

Liulin-1

Timo.bg е името на най-новия български онлайн магазин за аксесоари, части и консумативи за автомобили, мотоциклети и тежкотоварни превозни средства. Проектът е дело на фирма Ауто ЕС ЕООД, която неотдавна отвори своя втори физически търговски обект в София и трети в страната. Компанията вече над десет години функционира на пазара на авточасти, акумулатори и моторни масла, у нас, а съвсем наскоро започна да предлага за първи път в България и висококачествените акумулатори  за мотоциклети на Белгийската марка BS-Battery, която вече се ползва от някой производители за първоначално вграждане.BS-Battery също така от 2018г. е спонсор на пилота на YAMAHA Johann Zarco. Акумулаторите се отличават с повишен стартов ток и удължен живот. Също така от месец април в онлайн магазина на Timo.bg може да поръчате ръкавици на немската марка HELD, а до месец юни ръкавиците ще бъдат и налични във физическите обекти на фирмата.

 

„Разрастващият се пазар на автомобили и мотоциклети увеличава изискванията на клиентите и търсенето на висококачествени аксесоари и консумативи. Нашата цел е да отговорим на това нарастващо търсене с един модерен и функционален онлайн магазин. Timo.bg комбинира най-новите технологии за електронна търговия и потребителско изживяване с характерните за Ауто ЕС качествени продукти и обслужване. Всички стоки, които предлагаме, са внесени директно от нас или са закупени от официалните вносители на съответната марка в България“ - споделя Тихомир Тошев, Ауто ЕС.

 

Новият онлайн магазин Timo.bg е достъпен за любителите на високите скорости от цялата страна. Той предлага лесен и удобен достъп до богата гама от продукти за автомобили, а през него могат да се поръчат и много такива, които не фигурират в сайта. За пазаруването в сайта не е необходима регистрация. Фирмата предлага и безплатна доставка за цялата страна до адреса на клиента, за всички покупки над сумата от 49,95 лв. с ДДС, а за градовете София и Бургас може да запазите удобен час и ден за доставка на поръчаната от вас стока. До края на 2018г. от Timo.bg се надяваме да успеем да стартираме и партньорска програма, чрез която да осигурим възможност на нашите клиенти да закупят в максимален брой физически обекти  предлаганите стоки от онлайн магазина, спестявайки им по този начин неудобството от посещението на офис на куриер. Ние от Timo.bg за София разполагаме с партньорски сервиз в който може да Ви запазим час и ден и вашият автомобил да бъде отремонтиран от екип от професионалисти, разполагащи с необходимият софтуер и техническа грамотност, за да останете доволни.

 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.