Новото студио Whiteshadows Weddings ще променя представите ни за сватбено видеозаснемане

IMG_1683-e1498497944718-1200x500

Дългоочакваният момент наближава и се чудите как да изберете сватбено студио, което да го увековечи? Избирайте не просто фирма с добри кинематографи, а потърсете екип с правилното отношение и поглед към сватбената церемония, съветват от Whiteshadows Weddings – ново българско студио за видеозаснемане на бракосъчетания.

 

„Сватбеното видео не е като другите. Наистина, всеки кадър може да бъде ценен спомен, но за тези направени при сключването на брак, това важи с многократно по-голяма сила. На тях е запечатан един от най-важните моменти в живота ни, начина, по който сме изглеждали на него, нашите емоции, взаимоотношенията с най-близките ни хора. Често дори малки детайли в сватбения ден или случайно уловени кадри могат да се превърнат в безценен спомен, който да ни връща през годините към този момент. Затова и сватбеният оператор има за цел да улови точния момент и да остави следа във всяки един направен от него кадър“ - споделя Димитър Розов, главен оператор и фотограф в Whiteshadows Weddings.

 

Именно поради тези причини екипът избира да се фокусира изцяло върху сватбените церемонии, вместо да разпилява усилията си с поръчки от множество други сфери. Студиото обединява опитни специалисти с млади и енергични колеги, които покриват всички дейности по видеозаснемане, осветление, монтиране, анимация и др. Отличителните белези при снимането са кино кадрите, по - късите форми и движенията на камерата, което кара зрителя да открие разликата спрямо стандартно видеозаснемане. Друг акцент е това, че няма нужда от допълнително заплащане ако сватбеният ден е по - дълъг от предвиденото. Най - често снимачният ден започва с приготвянето на булката и приключва с последния ритуал в ресторанта. Работят на територията на цялата страна.

 

Един иновативен акцент в дейността им е също заснемането на сватби с дрон – подход, който според тях създава много различна и динамична гледна точка на сватбените събития. Все пак екипът е категоричен, че хубавите кадри се правят както от качествената технологията така и от хората, тяхната ангажираност, умения и отношение. Останалите услуги, предлагани от студиото, обхващат всички дейности по заснемане на церемонии, сватбени фотосесиии обработка на изображенията, изработка на сватбен трейлър и филм, color grading както и свързаните с това консултации и обработка.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.