Защо е важно да имаме електронна поща към собствен домейн

tsvetelina.nenkova

През последната година нараства броят на българските фирми и граждани, които осъзнават ползата на електронната поща, създадена към техен домейн, вместо безплатна уеб услуга. Това отчитат от екипа на най-голямата българска хостинг компания СуперХостинг.БГ, която предлага неограничен брой безплатни имейл адреси към своите хостинг услуги. Компанията споделя, че за 2018 година към един закупен домейн, се създават средно по 5 професионални имейл адреса.

Забелязваме положителна тенденция в писмената професионална комуникация на бизнесите - ако преди години имейл адресът беше просто средство за комуникация, без да се взема предвид типа услуга, то днес все повече клиенти осъзнават, че създаването и управлението на поща към собствения домейн е много по-лесно, удобно и води до по-добър бизнес имидж. Тя може да се използва лесно на всякакви устройства, както и през уеб интерфейс, което повишава гъвкавостта и мобилността. В добавка е много по-представителна и показва по-сериозно отношение към дейността на фирмата и комуникацията с различни контрагенти. Радващо е, че все повече наши клиенти държат на тези ползи.“ - коментира Цветелина Ненкова, маркетинг мениджър на СуперХостинг.БГ.

Едно от допълните предимства на електронната поща към собствен домейн е по-лесното създаване на подходящ адрес. Често когато използваме безплатна имейл услуга, има шанс името преди @ да е заето, защото услугата се използва от потребители по целия свят. Когато създаваме пощи към собствения си домейн, такава опасност няма. Създаването на поща към наш домейн ни дава възможността да брандираме имейлите си и да утвърдим името на своя бизнес успешно.

Не на последно място, използването на поща към закупен от СуперХостинг.БГ домейн, ни гарантира сигурна и навременна поддръжка, осигурявана от компанията 24 часа в денонощието и 7 дни в седмицата, защита срещу нежелани писма (спам), както и срещу опити за злонамерени действия и хакване от неоторизирани лица.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.