Българската фирма cDots ще изгради комплексна софтуерна система за международния дистрибутор на напитки Buyex

cdots

Българската компания за бизнес софтуер и дигитални решения cDots ще изгради комплексна система за управление и проследяване на наличностите за британския дистрибутор на луксозни алкохолни напитки Buyex UK Limited. Британската компания съществува от 2004 г. и днес оперира в почти всички страни от Европейския съюз. Системата, която ще създаде българският софтуерен разработчик, ще покрива дейността на клиента във всички национални пазари, в който присъства той.

 

„Buyex UK Limited е поредната британска корпорация, която избира да използва услугите ни, откакто започнахме нашите операции на Острова. Радващото е, че клиентът се доверява на нашия екип за изработката на комплексно решения за неговите международни операции. Това ни позиционира като доставчик на международни софтуерни бизнес решения – един сегмент с много висока добавена стойност“ - заяви Филип Дечев, основател на cDots.

 

В рамките на проекта българската компания ще изгради система за проследяване и управление на дистрибуцията на клиента в цяла Европа. Това ще позволи по-оптималното разпределение на наличностите във всяка държава и ще предотврати ситуации, при които в една държава ще има прекалено голямо количество от даден артикул, а в друга – прекалено малко бройки. Освен това екипът на cDots ще разработи и нов уебсайт на британската компания.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.