Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 20, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

„Сирма Бизнес Консултинг“ представя свои успешни проекти на Oracle Industry Connect 2018

„Сирма Бизнес Консултинг“ представя свои успешни проекти на Oracle Industry Connect 2018
alexander

Компанията за банкови и финансови технологии „Сирма Бизнес Консултинг“ АД (СирмаБК) е спонсор и презентатор на престижното технологично събитие Oracle Industry Connect 2018, което се провежда на 10 и 11 април, в The New York Hilton Midtown, в Ню Йорк. Двудневната конференция събира на едно място партньори и клиенти на Oracle, които споделят ценни съвети за идентифицирането и решаването на сложни предизвикателства в сферата на бизнес софтуера, обменят идеи, технологична експертиза и знания.

 

В събитието участват водещи световни експерти в областта на комуникациите, строителството и инженеринга, енергетиката и комуналния сектор, финасовите услуги, здравеопазването, туризма, застраховането, науките за живота и търговията, които представят най-добрите практики при въвеждането на критични за бизнеса приложения, ключови за съответната индустрия. Освен презентациите разпределени по области, участниците имат възможности за срещи с изявени лидери на мнение, експерти, установяване на контакти и демонстрации.

 

Българската софтуерна компания е представена на форума от своите изпълнителни директори Цветомир Досков и Величко Тодоров, които ще споделят своя опит в развитието на технологиите FlexCube и OBIEEE в България и региона, проектите за ъпгрейд на FC 12 и др. Програмата на панела “Финансови услуги”, в който участват те, включва също теми като цифрови платформи, „облачни“ технологии, блокчейн, машинно обучение, платформи за данни и т.н. Дискусии в специализираните групи разглеждат казуси от корпоративното и ритейл банкиране, застраховането, рисковете и регулациите в сектора.

 

Презентаторите ще представят различни свои решения, които показват финасови услуги с фокус върху клиентите, нови идеи, модели в обслужването, прилагане на технологични иновации в управлението на данни и анализи на риска и съответствието. Те ще разгледат и примерите за облачни иновации в областта на финасовите услуги, както и движещите сили и предпоставките за успех.

 

През 2017 година Oracle Industry Connect се проведе в Орландо, Флорида, където бяха представени 161 презентации, 139 специални теми, 50 кръгли маси и привлече над 2000 посетители.

Повече информация за събитието е достъпна на адрес:

https://www.oracle.com/oracleindustryconnect/overview.html

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.