Първият по рода си лаптоп с тъчпад – дисплей вече е достъпен и за българските потребители

ASUS-ZenBook-Pro-15-UX580-3-1

Първият по рода си лаптоп с футуристичната технология ScreenPad™, която обединява тъчпад с чувствителен на докосване дисплей, вече е достъпен за българските потребители. Името на модела е ASUS ZenBook Pro 15 (UX580) и е предназначен за креативни професионалисти, хора на изкуството, предприемачи и представители на свободните професии.

 

Моделът предлага най-добрата производителност в своя клас в тънка, лека и изключително елегантна опаковка. Работи с последното 8-мо поколение Intel Core i9 процесори с до 16GB RAM памет и в добавка разполага с NVIDIA® обособена видеокарта и най-бързите PCIe® 3.0 x4 SSD устройства за съхранение на данни. Високата му производителност го прави подходящ за всякакви ресурсоемки задачи, както и за видеоигри или други мултимедийни забавления. Предлага се с операционната система Windows 10.

 

Технологията ScreenPad™ на ASUS обаче си остава главният акцент в новия модел. Тя позволява комбинирането на тъчпад и пълноцветен, чувствителен на докосване дисплей. Така ASUS ZenBook Pro 15 променя изцяло начина по който потребителите работят и използват своя лаптоп. ScreenPad™ може да се персонализира, да се интегрира с различни Windows приложения, както и със специално разработени програми, наречени ScreenPad™ приложения. По този начин на практика ASUS поставя началото на цяла нова екосистема за приложения, които да предоставят повече продуктивност и нови функционалности на клиентите, закупили лаптопа.

Припомняме, че все още е в сила и промоционалната кампания на ASUS за крайни потребители в България, с която компанията ще предостави стойностни подаръци под формата на софтуер и популярни видеоигри на всеки клиент, който закупи лаптоп на ASUS с новите процесори на Intel. Предложението ще бъде валидно до края на септември, като в зависимост от стойността на процесора цените на подаръците ще варират между 70 и 135 евро. Повече информация за инициативата е достъпна на адрес: https://www.asusplus.bg/bg/gift/.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.