Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 19, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

12 предприемачески екипа се пребориха за участие в третия сезон на Преакселератора на Start It Smart

12 предприемачески екипа се пребориха за участие в третия сезон на Преакселератора на Start It Smart
alexander

Преакселераторът на Start It Smart проведе Selection Day на 11 февруари. В рамките на събитието кандидатите за обучителната програма на предприемаческата организация представиха своите идеи пред партньори, спонсори и ментори.

12 стартиращи екипа спелечиха симпатиите на присъстващите и възможността да участват в третия сезон на програмата. Сред спечелилите са екипите на: WE DO (оситурява изпълнители на ежедневни задачи), R.O. (образователна игра, която изгражда правна култура), Scanfood (мобилно приложение, обясняващо сложните етикети), 4Two (мобилно приложение, предоставящо канал за комуникация между двoйки), Mishmash IO (опростява разработването на Big Data технологии), That Suits Me (поръчва официално облекло по мерки на клиента), I’maWiFi (мобилна реклама, която свързва местата с безплатен Wi-Fi и рекламодателите), Data Viz Team (мобилно приложение за управление на ферми и земеделски площи), Scent Mark (услуга за ароматен маркетинг и реклама), Blago (интерактивен анимационен сериал), Divera (социална мрежа за споделяне на знания) и Drone Systems (реклама чрез използването на дрони).

Преакселераторската програма на Start It Smart е първа по рода си у нас и в региона и подпомага екипи от млади предприемачи да развият своите идеи за бизнес като ги подготвя за успешно навлизане на пазара или привличане на инвеститори. В рамките на 10 седмици предприемаческите екипи ще преминават през серия от обучения и срещи с ментори.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.