Започва вторият сезон на менторската програма на ABLE

able

Вторият сезон на менторската програма ABLE Mentor започва в началото на ноември. Програмата е на предприемаческата организация ABLE и има за цел да изгради мрежа от млади професионалисти, готови да споделят опита си с ученици от 10 и 11 клас.

Всеки ученик получава ментор с опит и познания в сферата, от която ученикът се интересува. В рамките на 4 месеца те ще работят заедно по проект, избран от ученика. Проектът може да е бизнес идея, социален или пък за личностно развитие. Екипът на ABLE Mentor вече има над 20 активни членове, които се грижат за това, комуникацията между ментори и ученици да върви гладко и им осигуряват необходимите ресурси и контакти, както и организират събитията от програмата.

Желаещите да се включат в програмата (като ментори или ученици) трябва да се регистрират на www.ablementor.bg до 4 октомври. Менторите трябва да изпратят своя автобиография на имейл mentors@ablementor.bg, а учениците – есе не тема “Какво искам да подобря/постигна/развия и как” в размер от 150 – 300 думи – на имейл students@ablementor.bg.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.