Дигитална агенция SEOMAX инициира петъчни бизнес закуски с предприемачи

seomax-blue-1024x470

 

Неформални работни срещи с настоящи и бъдещи предприемачи под наименованието Friday Business Breakfast, започва да инициира екипът на дигитална агенция SEOMAX в София почти всеки петък в месеца. На бизнес закуските ще бъдат канени предприемачи и експерти от различни компании и други организации, както и клиенти и партньори. Срещите ще са тематични и ще са във формат до 20 участници, като на тях ще присъстват и специално поканени специалисти и експерти от дигиталния и маркетинг бранша. Инициативата ще започне в средата на ноември.

 

Идеята на Friday Business Breakfast е в неформала обстановка да се обсъждат и разработват различни бизнес проекти и нови идеи. Това е първата нестандартна инициатива, която започва екипът на дигитална агенция SEOMAX във връзка с откриването на новия им офис в столицата.

 

„Смятаме, че SEOMAX направи солидна крачка в развитието си. Агенцията отвори своя втори офис, локализиран в София. Това бе важна стъпка в разрастването на нашата компания и част от цялостната стратегия за развитие на фирмата, като цели достигането и привличането на нови партньори, надграждане на маркетинг екипа и подобряване на цялостното клиентско обслужване. Успяхме не само да синхронизираме и стабилизираме текущия си екип, но и се разрастваме – от 14 човека, вече екипът ни наброява 25 експерта, разкрива Любомир Атанасов, мениджър на дигиталната агенция.

 

„Само за шест месеца успяхме да преминем етапа на стабилизиране на нашата агенция, като вече преминаваме към следваща фаза на развитие с шест месеца по-бързо от плануваното. Всичко това се дължи на усърдната работата на целия екип. Изграждаме и нови кадри, които да помогнат за нашето развитие. Защото голямата ни цел е да разширим бизнеса си извън България“ - допълни Атанасов.

 

„Въпреки, че работим в дигитална среда, при работата с по-големи клиенти много често се изисква личен контакт и среща на място. Това помага за цялостната синхронизация и по-добрата работа с екипа на клиента при планиране на предстоящи кампании, както и в ежедневната комуникация. Централният офис на агенцията и основното ядро на екипа ще продължава да бъде в Пловдив. При изграждането на софийския ни екип имаме по-различна визия, по която работим в момента, коментира Димитър Денев, мениджър „Бизнес развитие“ в SEOMAX София. - Вярвам, че в резултат на тази стъпка ще се разкрият нови възможности за развитие на агенцията и че това ще направи бранда SEOMAX още по-разпознаваем. Новият ни офис ще бъде предпоставка и за развитието на нови партньорства, както и ще постави началото на редица нови активности и проекти.“

 

Основните направления, в които софийският екип ще работи, ще бъдат свързани с разработката и реализацията на цялостни стратегии за дигитален маркетинг, управление на онлайн репутацията и цялостно присъствие на брандовете в социалните мрежи, изграждане и управление на рекламни кампании във Facebook и Google, SEO, както и имейл маркетинг.

 

Нека припомним, че базираните в Пловдив дигитални агенции SEOMAX и Tendrik сляха бизнесите си през февруари и вече работят успешно на българския пазар под бранда SEOMAX. Целта на сделката бе двете агенции да обединят експертизата си и да предлагат по-широки дигитални услуги на клиентите си, както и да предоставят повече възможности на екипа си. Желанието да развиват бизнесите си и да разполагат с ресурси за обслужването на големи клиенти подтиква собствениците Любомир Атанасов и Петър Дяксов към решението да слеят двете агенции. Екипът на SEOMAX е разделен в направления уеб разработка, дизайн, дигитален маркетинг, SEO, продажби и акаунт мениджмънт. Сред ползите от сливане на бизнесите им собствениците Любомир Атанасов и Петър Дяксов посочват по-широката експертиза, възможността за поемане на големи проекти и повече ресурси за обучения и развитие на екипа.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.