Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 20, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Бяха връчени наградите “Златна мартеница”

Бяха връчени наградите “Златна мартеница”
Alexandra Fileva

За 23-та поредна година сдружението „Произведено в България – съюз на малкия и среден бизнес” връчи наградите „Златна мартеница”.

Победителите за 2017 г. бяха обявени на церемония в Гранд Хотел София в присъствието на президента Румен Радев, министрите на икономиката и земеделието и представители на родния политически, синдикален и бизнес елит.

Наградата “Златна мартеница” е учредена от съюз „Произведено в България” с цел подпомагане съживяването на българските производства и услуги и повишаване тяхната конкурентоспособност на вътрешния и на международния пазар. Ежегодният приз е вдъхновен от уникалния български обичай Закичване с мартеница - като пожелание за благополучие и здраве.

Наградата „Златна мартеница” се връчи в няколко категории тази година:

  • За компания, наложила на пазара продукти под собствена търговска марка и завоювала доверието на българските потребители, е отличена Балдаран Спринг АД
  • За компания със сериозни успехи при производство и налагане на български продукти у нас и на международния пазар „Златна мартеница” получава Клас Олио АД.
  • За иновативно, високотехнологично малко и средно предприятие, завоювало позиции на вътрешния и международния пазари, наградата отива при КАМАКС ООД.
  • За микро, малко и средно предприятие, създало затворен цикъл на производство на традиционни български продукти, приза печели Матанд ЕООД.
  • За активна журналистическа позиция в защита на българското производство тазгодишната „Златна мартеница” взимат Новините на БНТ2 с инициативата си „Купувам българско“.

 

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.