Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 19, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Логистична компания придоби “Унивег България” ЕООД

Логистична компания придоби “Унивег България” ЕООД
Miglena Ivanova

Българската компания “Медиа Транспорт” ЕООД, част от групата на логистичния оператор bERS, придоби 100% от дяловете на “Унивег България” ЕООД. След сключването на сделката двете компании вече оперират заедно под търговското наименование bERS Logistics.

“Унивег България” бе част от белгийската компания Greenyard - глобален лидер в сферата на търговията с пресни, замразени и преработени хранителни продукти, съобщават от компанията.

bERS Logistics е създадена през 2005 г. в София. В годините компанията успява да се наложи като един от лидерите в управлението и търговията на стоки под температурен режим. Днес bERS Logistics предоставя  логистичен мениджмънт и услуги на над 150 клиента, сред които Метро, Т-Маркет, Била и други.

След придобиване на дяловете на Greenyard в България bERS Logistics консолидира дейността на двете компании. Стратегическа цел за екипа на bERS Logistics през годината е и обогатяването на пакета от цялостни решения за обслужване на онлайн магазини и eCommerce търговци.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.