Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | April 22, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Повече от 120 награди за Samsung Electronics на изложението за потребителска електроника CES 2017

Повече от 120 награди за Samsung Electronics на изложението за потребителска електроника CES 2017
Alexandra Fileva

Samsung Electronics обяви, че компанията е спечелила повече от 120 награди от изложението за потребителска електроника CES 2017, продължавайки да получава признание в категории като „Домашно забавление“, „Домакински електроуреди“ и „Мобилни устройства“. Samsung бе отличена заедно с други иноватори и технологии от ново поколение, които формират бъдещето на всекидневния ни живот.

Сред отличията на Samsung има 34 награди за иновации от CES 2017, включително “Най-добра иновация” в категорията „Видео екрани“. Samsung получи също така и редица отличия от медии и браншови организации.  Всички те са присъствали на изложението и са избрали продуктите на Samsung измежду над 3880 компании.

“Последната година бе белязана с множество уникални разработки в сферата на продуктовия дизайн и инженеринг”, каза Грегъри Лий, президент и главен изпълнителен директор на Samsung Electronics за Северна Америка. „Поласкани сме, че година след година получаваме признание от Асоциацията за потребителска електроника (CTA) и индустрията за нашите иновативни продукти и разработки, и оставаме решени да създаваме продукти, съобразени с начина на живот на потребителите ни.”

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.