Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | July 24, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Национална среща на земеделските производители в България ще бъде под мотото „10 години членство на България в ЕС“

Национална среща на земеделските производители в България ще бъде под мотото „10 години членство на България в ЕС“
Petya Dimitrova

Петата Национална среща на земеделските производители в България ще протече под мотото „10 години членство на България в ЕС“. Това стана ясно след редовното заседание на АЗПБ, което се състоя на 29 септември 2017 г. Основен акцент на провелото се заседание бе предстоящото пето, юбилейно издание на Националната среща на земеделските производители, която АЗПБ успешно организира и реализира. Срещата ще се проведе на 8 и 9 февруари 2017 г., а мястото по традиция е хотел „Адмирал“, Златни пясъци.

Регистрацията за участие вече е открита и всеки желаещ може да заяви своето присъствие.

Очаква се на срещата наред с представителите на държавната администрация да бъдат поканени и гости от европейски и международни институции. Освен традиционно присъстващите в програмата актуални теми като предстоящата Кампания по директни плащания 2017г., новости в схеми и мерки за подпомагане и др., фокус да бъде поставен и на темите: „ОСП след 2020г.“ и „Кодекс на поземлени отношения“.

Поради изтичане мандата на г-н Венцислав Върбанов като председател на УС, Управителният съвет взе решение за свикване на Общо събрание за избор на нов председател на АЗПБ, което да бъде проведено на 6 февруари 2017 г.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.