Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 19, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Един коментар

Георги Малчев разкрива предизвикателствата при дигиталната трансформация за дигиталния маркетинг на Digital Transformation Forum 2016

Георги Малчев разкрива предизвикателствата при дигиталната трансформация за дигиталния маркетинг на Digital Transformation Forum 2016
Petya Dimitrova

Бизнесът вече е цифров, а технологиите са основа за създаване на стойност за потребителите и за генериране на приходи. Тенденция, наблюдавана в предприятия с различен мащаб и от различни индустрии, е преходът от използване на технологиите не само като инструмент за автоматизация на бизнеса, а като средство за генериране на приходи, търсене на клиенти и навлизане на нови пазари.

 

За да бъде успешна една компания, тя трябва да работи и мисли дигитално, да ангажира потенциаллните потребители, да наложиш бранд в цифрова среда, да бъде проводник на стоката и услугата към клиента

Какви са предизвикателствата при дигиталната трансформация за дигиталния маркетинг  и как да планираме стъпките и да надградим постигнатите резултати? Това ще разберете от презентацията на управителя на Xplora и един от най-успешите digital marketing експерти у нас - Георги Малчев на форум „Трансформиране на бизнеса - дигиталната реалност 3.0” – трансформации и тенденции. Събитието ще се проведе на 8 ноември в хотел София Балкан.

Георги ще покаже реални примери от практиката за успешни дигитални компании и ще разкаже как да оцените вашия дигитален маркетинг.

На форума ще имате възможност да се срещнете с водещи експерти в бранша, ще научите за тенденциите, които определят дигиталното бъдеще, както и каква е ролята на Big Data за една маркетингова стратегия.

Събитието се организира с подкрепата на IAB България, Дигитална Национална Коалиция, Изпълнителна агенция за насърчаване на малкия и среден бизнес (ИАНМСП) и Българска търговско-промишлена палата (БТПП).

Медийни партньори са Нетинфо,Калдата и EventsPRO.bg

Повече информация за форума и актуална програма:http://digital3.0.mysuccess.bg

Коментари

  1. Доста интересно

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.