Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | September 15, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Софтуерната компания Softline стъпва в България

Софтуерната компания Softline стъпва в България
Miglena Ivanova

Софтуерната компания Softline стъпва в България. Компанията стартира дейността си в Източна Европа през 2018 г. на 6 нови пазара - Хърватия, Унгария, Румъния, Сърбия и Словения.

Компанията е един от 10-те глобални стратегически партньора на Майкрософт, като нейния основен фокус за региона ще бъдат облачните решения и сигурност, развитие на ИТ стратегията, управление на услуги – ИТ аутсорсинг и Deployment services (сървърна технология за мрежова инсталация на операционни системи Windows).

Softline България планира да обърне специално внимание на нишовия SMB пазар, тъй като вижда големия потенциал в професионалното обслужване на средния бизнес – фирми с от 50 до 250 служители.

В световен мащаб Softline е сред лидерите в процесите на дигитална трансформация за партньори и клиенти от Северна и Южна Америка, Югоизточна Азия, Русия и Източна Европа.

Приходите на компанията за 2017 г. надхвърлят 1,19 млрд. щатски долара със среден ръст на продажбите в Softline Group от над 30% през последните 10 години. Продължителният растеж на Softline продължава и през 2018 г. и приходите се очаква да надхвърлят 1,27 млрд. щатски долара.

За 25 години ИТ компанията може да се похвали с бизнес в 50 страни и офиси в 95 града. Softline обслужва над 60 хиляди SMB клиенти и корпорации както от частния, така и от публичния сектор, като близо 5 000 специалисти помагат на клиенти и партньори да се ориентират в постоянно променящата се дигитална среда.

Българският екип на Softline има повече от 15 години опит на местния ИТ пазар и познава изключително добре продуктите и решенията на Microsoft. Стремежът на Softline България е да помогне на клиентите у нас да преминат през предизвикателството наречено „дигиталната трансформация“ чрез комбиниране на най-добрите световни практики и разбирането на местния пазар, с характерните за клиентите местни предизвикателства.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.