Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 20, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Швейцарската компания „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън” разширява производството си в България

Miglena Ivanova

Швейцарската компания „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД започва разширение на производството у нас, съобщава управителят на българския офис Радослав Радев.

Предстои увеличение на капацитета на предприятието, на разнообразието на продукцията и наемане на нови 100 служители. „Това е сериозна заявка за оставане в България и превръщането на фирмата в голям работодател“, подчерта Радев.

За последните 5 години компанията е инвестирала в страната над 30 млн. лв. в сградна инфраструктура и изграждане на производствени линии. Плановете са през следващите 2 години да вложи допълнителни 5 млн. лв. в разширение на производствения капацитет.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е водещ производител на оптични кабели и пасивни компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи (LAN, MAN, WAN) и се намира в столичния квартал „Хаджи Димитър“. Производствената база у нас съществува от 2012 г. Екипът вече наброява повече от 350 човека висококвалифицирани дизайнери, конструктори, инженери, ръководители на проекти и сътрудници в производството.

За 2018 г. се планира продажбите да достигнат ръст от 10% спрямо 2017 г. Основна част (над 95%) от произвежданата продукция се реализира в чужбина.

Българското производствено поделение реализира продукцията в цял свят, като основен дял има европейският пазар и страните в Близкия изток. Предприятието в България участва чрез произвежданите продукти в едни от най-емблематичните клиентски проекти – комуникационната инфраструктура на новото летище в Истанбул (най-голямото в света), центровете за данни на AMAZON, IBM и Deutsche Telecom, и няколко значими инфраструктурни проекта в Близкия изток.

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е част от международната група Райхле Груп (Reichle Group), която работи в повече от 40 страни. Компанията е основана през 1964 г. и е в топ 3 в сектора в Европа и Средния изток. Продуктите се използват за изграждане на офисни мрежи, центрове за данни и публични мрежи.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.