Предстои втората международна конференция БГСКЛАД 2019

бг-склад

След броени дни елитът на индустриалния сектор ще се събере на Втора международна конференция в Интер Експо Център, гр. София. Държавни институции, големи логистични центрове, чуждестранни гости и много други ще разкажат за опита, предизвикателствата и перспективите пред себе си, развивайки своя бизнес у нас и в чужбина.Toва ще се случи на Международна Конференция за Индустриални имоти, на която сп. ENTERPRISE e медиен партньор. Тази година се очакват повече международни гости и лектори от съседните държави - Румъния, Турция, Гърция и Сърбия, както и от Западна Европа и Азия – Русия, Полша, Австрия и Унгария. Генерален спонсор на конференцията е "Логистикс Парк София".

Лектори и спонсори ще бъдат фирми и сдружения с доказана репутация в бранша като: "Индустриален парк Марково", "Ийст Ринг", "Глориент Инвестмънт БГ", "Скорпио", "Транскапитал", "Стам", "Карго Партнерс", "Металсистем", "Инженерни Системи", "Адванс Експертни Оценки" и други.

Основният акцент на конференцията ще бъде развитието на индустриалните паркове и големи индустриални обекти и пазарът на индустриални имоти в Централна и Източна Европа и съседните държави през 2019 г. и влиянието му в България.

В първи панел гостите на събитието ще имат възможността да чуят гледните точки на държавните структури, инвеститорите и анализаторите за развитието, на пазара на индустриални имоти.

Във втори панел регионалните представители на БГСКЛАД за градовете София, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Варна, Велико Търново, Сливен, Габрово, Плевен, Шумен, Пазарджик, Русе, Разград, ще направят обстоен анализ за развитието на пазара за индустриални имоти за всеки един от градовете, които представляват.

По-късно гостите на конференцията ще чуят топ-брокерите и консултантите на фирмите – Cushman&Wakefield Forton, "Си Ти Пи Инвест", "Колиърс България", JLL (Румъния, България), "Ийст Ринг", "Индустриален Парк Марково", "Парк Индустрия София-Изток", "Стам", "Аргиров Дизайн", "Рангелов Консулт" и др. Те ще споделят опита и предизвикателствата, през които преминават, развивайки своя бизнес у нас, както и ще дадат мнение за международната индустриална карта в момента.

В последния панел гостите и участниците ще получат ексклузивна информация за пазара на индустриални имоти в Централна, Източна Европа, Азия и съседните държави със специалното участие на представители от Румъния, Чехия, Турция и Русия.

Стратегически партньори на събитието са "Национално сдружение за недвижими имоти", "Българска Фасилити Мениджмънт Асоциация", "Българска агенция за инвестиции", "Национална компания за индустриални зони".

Събитието ще бъде отразено от водещи медии у нас като "Софийски имоти", списание "Логистика", списание Еnterprise, IndustryInfo, "Имот БГ", "Факти БГ", "Планета ТВ", "Домаза БГ" и др.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.