Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 26, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Кой ще управлява Вашите сгради? Отговорите дава 12-та годишна международната конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“

Кой ще управлява Вашите сгради? Отговорите дава 12-та годишна  международната конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“
Miglena Ivanova

Към 2020 г. европейските офис сгради ще трябва да се съобразяват с по-стриктни изисквания за вредни емисии и енергийна ефективност, а за комфорта на обитателите им вече има редица стандарти. Кои обаче ще са хората, които ще се грижат за сградите на не толкова далечното бъдеще, и кои ще са обитателите им?

Знаете ли как се управлява най-модерната и зелена сграда в Европа? Знаете ли какви технологии са използвани, за да бъде тя съвременна и да отговаря на всички изисквания на обитателите и ползвателите?

Това може да научите на 19 и 20 октомври 2017 г. в „Интерпред“, София, по време на 12-та годишна международната конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“. Списание Enterprise е медиен партньор на конференцията.

Фасилити мениджърът на The Edge – Bas van Rijn, ще бъде водещ лектор и ще представи сградата по време на заключителната сесия на конференцията.

В панел за Развитие на пазара на фасилити мениджмънт д-р Дейвид Мартинез, глобален директор на CIFMERS ще разкаже за новите тенденции и практики във фасилити мениджмънта по света. Българска фасилити мениджмънт асоциация ще представи как се развива пазара в България и какво можем да очакваме през следващите няколко години.

Златният спонсор на събитието Мундус Сървисиз АД ще представят свои добри практики при реализирането на проекти, както и подробности относно последните компании, станали част от компанията.

Конференцията се организира от Пъблик Сървисис, издател на сп. Фасилитис, Българска фасилити мениджмънт асоциация и Фасилити мениджмънт консултинг.

Златен спонсор на събитието е Мундус Сървисиз АД, най-голямата компания за фасилити мениджмънт в страната.

Спонсори на събитието са Pure Water, Рефлекс М, Окин България, Хом Кеър БГ, ИКап, Лукс Клининг Тийм, Гео Фасилитис.

Събитието е подкрепено и от Business Day, Nescafe Dolce Gusto, Park Center Sofia, Escreo, Интерпред – СТЦ София, Nescafe Alegria.

Медийни партньори на събитието са сп. Ютилитис, сп, Enterprise, 3Con, B2B media и Дарик радио.

За информация, програма, регистрация и партньорство:
www.fmconference.bg.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.