Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | June 3, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Остават броени дни до 13-та конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“

Остават броени дни до 13-та конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“
Petya Dimitrova

На 18 и 19 октомври 2018 г. списание Фасилитис, Фасилити мениджмънт консултинг и Пъблик Сървисис организират за 13-та поредна година в София международната конференция „Фасилити мениджмънт: Реализация в България“. В рамките на два дена на едно място ще се събрерат български и европейски експерти в областта на фасилити мениджмънта.

Сп. ENTERPRISE е медиен партньор на събитието.

И тази година конференцията ще допринесе за увеличаване на познанията за фасилити мениджмънта и ще представи интересни и добри практики от български и европейски компании.

Сред темите, които ще се обсъждат в първия ден на събитието са Бъдещото на ФМ бизнеса и градската среда, Развитие на пазара на ФМ и недвижими имоти в България. Технически ФМ решения, Дигитализация в мениджмънта на недвижими имоти.

Вторият ден ще включва темите Човешки ресурси и работна среда и Правни аспекти на фасилити мениджмънта.

Сред лекторите са Антон Гинчев, доц. д-р Атанас Георгиев, Крис Мориарт, иПетко Анчев, Иглика Йорданова, Десислава Сулцер, Ангел Киров, Радослава Радева, Веселка Данчева, проф. Куниберт Ленъртс, Ференц Елерман, Ирена Жотева, Лъчезар Цветанов, Винсент ле Нобл, Филип Клейтън, адв. Калоян Крумов, Никола Захариев.

 

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.