Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | July 9, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Норвежката компания за дигитална трансформация Crayon отвори офис в България

Норвежката компания за дигитална трансформация Crayon отвори офис в България

Водещата консултантска компания в областта на услугите за дигитална трансформация Crayon Group Holding ASA вече има присъствие и в България. Българският офис ще бъде ръководен от Оана Пиперова , която е генерален мениджър за Адриатика.

Crayon помага за оптимизиране на възвръщаемостта на инвестициите на своите клиенти във високо технологични ИТ проекти. Компанията има над 17 години опит в предоставянето на софтуерни услуги и облачна оптимизация във всички аспекти.  На местно ниво ще разполага с опитен екип от професионалисти с дългогодишен търговски и консултантски опит.

Компанията, базирана в Осло, Норвегия, има над 1500 служители в 45 офиса по целия свят като развива мултинационалната си мрежа само за четири години. През 2015 г. само 25 процента от брутната печалба идва от международните пазари, докато през последните 12 месеца тя е 41 процента. Поддържа най-високи статути на партньорство с доставчици като: Microsoft, IBM, AWS, Oracle, Google, Facebook.

Българският офис ще бъде ръководен от Оана Пиперова , която е генерален мениджър за Адриатика . Компанията на местно ниво ще разполага с опитен екип от професионалисти с дългогодишен търговски и консултантски опит.

"В България има висок потенциал за развитие на облачните технологии и бизнесът все повече ще разчита на тях, с цел да оптимизира дейността си, да подобри ефективността и за да имат конкурентно предимство. Новите индустриални тенденции като дигиталната трансформация, Интернет на нещата и изкуствен интелект ни дават големи възможности за внедряване и използване на най- съвременни технологии“,  коментира ръководителят на българския офис Оана Пиперова. "Все повече компании ще се нуждаят от нашата експертиза и услуги, за да осигурят възвращаемост на своите ИТ инвестиции”, допълни тя.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.