Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | October 25, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Bombardier Transportation отваря офис в София, за да се възползва от жп модернизацията в България

Bombardier Transportation отваря офис в София, за да се възползва от жп модернизацията в България

Германският доставчик на решения за мобилност Bombardier Transportation е създал дъщерно дружество в България и открива офис за управление на проекти в София, съобщава онлайн изданието railwaygazette.com.

„Със значителната модернизация на железопътния транспорт в България този нов офис бележи важен етап в ангажимента на Bombardier към този разрастващ се пазар“, казва Ричард Хънтър, президент на Rail Control Solutions в Bombardier Transport.

„Вече имаме силни работни взаимоотношения с Българските железници чрез нашите текущи проекти за сигнализация и с нашето широко портфолио от продукти и услуги очакваме с нетърпение да допринесем за развитието на железопътния транспорт в България“, посочва той.

Bombardier Transport навлезе на българския пазар през 2017 г. с договор за инсталиране на сигнализация Interflo 200 в участъка Скутаре – Оризово източно от Пловдив и по линията София – Елин Пелин.

През 2019 г. компанията спечели друг голям договор - за инсталиране на сигнална и телекомуникационна система Interflo 250 ETCS Level 1 на 300 км от трасето Пловдив - Бургас.

Новото дъщерно дружество Bombardier Transport Bulgaria LLC се управлява от Костел Антонейо Грозеа, Марко Палазо, Ерика Гомез и Даниел Пройчев

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.