Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | April 25, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Behr-Hella Thermocontrol разширява завода си в Божурище

Behr-Hella Thermocontrol разширява завода си в Божурище
Miglena Ivanova

Българското подразделение на германската компания Behr-Hella Thermocontrol (BHTC) започва разширяване на завода си в Икономическа зона „София-Божурище“.

Началото на строителните работи на терен е започнало през миналия месец. По план те ще продължат до март следващата година, пише economy.bg.

Разширението ще бъде с 6480 м2. С него броят на производствените линии в BHTC България ще се удвои, а производственият капацитет ще нарасне с 80 процента.

Предвижда се да бъдат назначени допълнително около 150 работници. В новата производствена зона ще се работи по нови проекти за настоящите клиенти на компанията.

Генералният мениджър на BHTC за България Мартин Ниланд коментира: „Става дума за проект от съществено значение за бизнеса ни в България, а и в Европа. Решението за него е взето след внимателен анализ на дългосрочните ни перспективи тук и затова то е много важен атестат за постиженията на BHTC България. Ето защо използвам възможността да благодаря на целия екип за усилията, търпението и отдадеността към работата. Заедно успяхме да докажем, че в България работят професионалисти на световно ниво и че една инвестиция в страната определено си заслужава.“

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.