Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | April 22, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Технологичната компания Accenture ще увеличи повече от два пъти персонала си в България

Технологичната компания Accenture ще увеличи повече от два пъти персонала си в България
Miglena Ivanova

Технологичната компания Accenture планира да увеличи повече от два пъти броя на квалифицираните технологични специалисти в България, съобщават от компанията.

Към момента за фирмата работят 140 души в екипа в страната ни, които ще се увеличат до 300 през следващите 12 месеца.

Компанията търси талантливи специалисти с опит във водещите дигитални технологии, включително Java, SAP Hybris, Salesforce и Adobe, за офисите си в София и Пловдив. Българският екип е част от международната мрежа от модерни високотехнологични центрове на Accenture, които обслужват клиенти в над 120 държави по целия свят.

Accenture Bulgaria наема както опитни IT специалисти, така и млади таланти със солидна академична подготовка и страст към технологиите. Кандидатите трябва да бъдат целеустремени, креативни и иновативни, амбициозни и аналитични, да работят екипно и да имат желание за непрестанно усъвършенстване и развитие. Всички заинтересовани могат да се свържат с отдела за подбор на кадри, да посетят българските LinkedIn / Facebook страници или директно да изпратят автобиография на Accenture’s Career site.

„Тъй като България е изключително важен технологичен център в Югоизточна Европа, планираме да наемем повече талантливи хора в офисите ни в София и Пловдив, за да засилим дейността си на регионално ниво”, каза Кириакос Сабатакакис, регионален директор на Accenture за България и Гърция. „Естествено, искаме най-добрите кандидати с умения в областта на Java, SAP Hybris, Salesforce и Adobe, ентусиазирани от дигиталните технологии и иновациите", допълва той.

Алесандро Абаняно, който оглавява високотехнологичния център на Accenture в България допълва: „Искаме да изградим комбинирани екипи с висока квалификация във вече утвърдени и в нови технологии, използващи актуални методологии като Agile, ContinuousIntegration и DevOps, както и високо автоматизирани процеси. Ние предоставяме възможност на нашите служители да бъдат важна част от предизвикателни и много интересни проекти, искаме да им подсигурим непрестанно обучение, конкурентно възнаграждение, гъвкаво работно време, както и да им дадем възможността да се развиват в международна и етична организация“.

Карло Тримарки, който ръководи цялата европейска мрежа от високотехнологични центрове на Accenture, коментира: „Опитът ни, както и фокусът на компанията върху последните дигитални технологии и платформи е от особено значение и с добавена стойност за нашите клиенти по целия свят, в контекста на дигиталната им трансформация. Нашите центрове в София и Пловдив, с изключителните си възможности и подкрепени от местните таланти, ще послужат като катализатор за растежа и иновациите на водещи компании.“

Тагове

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.