УНСС открива бизнес клуб за студенти

5664263364_a888ff1cd0

Университетът за национално и световно стопанство дава официален старт на проекта „Бизнес клуб УНСС”. Клубът ще организира публични лекции на експерти от бизнес средите в страната, специализирани обучения за студенти, дискусии по икономически, политически и социални въпроси, и други полезни практически насочени събития за студенти, съобщават от Студентския съвет на университета.

Инициативата за създаване на бизнес клуба е на факултет „Международна икономика и политика” и Студентския съвет към висшето училище. Списание ENTERPRISE  е официален медиен партньор на клуба.  Целта на проекта е  да насърчи развитието младите хора с помощта на ментори от бизнес сектора, като организаторите се надяват да провокират студентите да погледнат на сътрудничеството между университетите и бизнеса като на двустранен процес, в който всяка страна трябва да бъде активна.

Откриването на бизнес клуба ще се състои на 11 март от 18.00 ч. в зала "Тържествена" на УНСС. Първото събитие, организирано от него, ще се проведе ден по-късно в сътрудничество с M3 College. На 12 март от 16.00 часа студентите ще имат възможността да разговарят с изпълнителния директор на M3 Communications Максим Бехар, който ще изнесе публична лекция на тема ”Социалните медии - свобода на словото, трибуна за лидери или просто инструмент за знания?”.

Повече информация за следващите събития и контакти за връзка с „Бизнес клуб УНСС“ можете да намерите на www.unwe.biz или на страницата на клуба в социалната мрежа Facebook.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.