“Теси” внедрява бизнес софтуер с европари

pcbusiness

Българският производител на електрически бойлери и отоплителни уреди за бита  Теси ООД  започва въвеждане на SAP ERP платформа с цел оптимизиране на производствените си и финансово-оперативни процеси. Проектът на обща стойност над  600 млн. лв, финансиран със средства по оперативна програма „Конкурентоспособност”, ще бъде интегриран от Atos, съобщават от компанията.

За срок от осем месеца Atos  ще анализира бизнес процесите и внедри SAP ERP ECC 6.0 с модулите  Финанси и счетоводство, Управленски и финансови анализи и отчети (Контролинг), Управление на материалните запаси, Продажби и дистрибуция, Управление на складовите дейности, Планиране и отчитане на производството и Закупуване.

По думите на Десислава Дишлева, финансов мениджър в компанията, решението за започване на проекта е дошло, след като през последната година бизнесът на „Теси” се разраства значително. „Въвеждането на новата платформа ще ни позволи да оптимизираме бизнес процесите в компанията, да станем по-конкурентоспособни на европейските пазари, но и да предоставяме все по- качествени продукти на българския потребител”, обясни тя.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.