Сирма Бизнес Консултинг (СБК) е обявена за най-добър работодател в сферата на информационните и комуникационни технологии

job1

Компанията за банкови и финансови технологии Сирма Бизнес Консултинг (СБК) е обявена за най-добър работодател в сферата на информационните и комуникационни технологии (ИКТ) в третото издание на проекта „ТОП ИКТ Работодател“. Компанията за втори път се нарежда на първо място сред работодателите в технологичния сектор у нас, след като през 2012 г спечели голямата награда в същата класация.

Класацията „ТОП ИКТ Работодател“се организира за трета поредна година от технологичния издател ICT Media и кариерния уебсайт и агенция за подбор на персонал JobTiger. За престижното отличие топ ИКТ работодател на 2014 г. Сирма Бизнес Консултинг се състезава с още 30 фирми - участници в конкурса.

Тази година компанията е победител и в още една категория - „Системна интеграция“ като си завоюва първото място в същия раздел на класацията и преди две години.

Класацията се изготвя на основата на резултатите от изследването “ТОП ИКТ Работодател“, което се осъществява по методология на HR компанията Audit Advice Associates (ААА). 31 български и международни компании от телекомуникационния, ИТ и аутсорсинг секторите, опериращи на българския пазар участват в проучването, което изследва факторите и степента на ангажираност и удовлетвореност на служителите в сферата на информационните и комуникационните технологии.

 

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.