Идеи вече се приемат и във втория кръг на 3Challenge

business_timing-300x198

На 21 октомври, 2012 (неделя), в споделеното работно пространство betahaus в София ще се проведе вторият кръг (Seed) на състезанието за стартиращи предприемачи 3Challenge, съобщават организаторите от клуба по предприемачество Start it Smart.

3Challenge е състезание за млади предприемачи с иновативни бизнес идеи, което продължава една година. То включва три етапа – Idea, Seed и Grow, като през всеки от тях участниците получават материални и нематериални награди (хостинг, бизнес софтуер, счетоводни услуги, менторство от водещи български бизнесмени и др.), а победителят от финала – Grow – получава възможност за приоритетно представяне на своята идея пред двата инвестиционни фонда – LAUNCHub и Eleven. В момента протича третото издание на 3Challenge (2012 – 2013 г.).

През тази година за първи път в историята на състезанието организаторите отварят и неговия втори кръг за кандидатстване с иновативни идеи за бизнес. От тази възможност са се възползвали общо 35 нови екипи от предприемачи, от които ще бъдат избрани между три и пет и ще се включат във втория кръг. По време на Seed деветте участващи екипа, които преминаха първия кръг, заедно с новите участници ще представят развитието на своите бизнес идеи, а жури ще избере три от тях, които ще продължат на Grow.

Повече за проектите може да откриете тук , а на предстоящото събитие ще разберем какво се е случило с тях през последните шест месеца.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.