Остават десет дни до края на първия сезон на Start It Smart | Pre-Accelerator

start-it-smart-pre-accelerator

Девети февруари е крайният срок, в който българските стартиращи предприемачи могат да кандидатстват в новосъздадения преакселератор на клуба по предприемачество Start It Smart. Проектите, класирани на първите 50 места, ще представят идеите си на живо. Предприемачите, чиито идеи бъдат одобрени, ще получат менторство от 60 влиятелни български хора от бизнеса, сред които маркетолози, инженери и инвеститори.

В 10-седмичната програма Start It Smart | Pre-Accelerator са включени обучения, менторства и тренинги, които ще помогнат на всяка стартираща компания да се подготви за следващата стъпка – влизане в акселератор, намиране на инвеститор или директно излизане на пазара. Освен насоки от ментори, програмата предлага работно пространство, където бъдещите предприемачи да разработват идеите си.

Благодарение на осигурената от спонсори подкрепа, участието на екипите в първия цикъл на преакселератора ще бъде напълно безплатно. Клубът по предприемачество Start It Smart стартира програмата с цел да стимулира все повече млади хора без опит в сферата на бизнеса да разпознаят предприемачеството като възможен път за развитие. Повече информация е достъпна на http://pre.startitsmart.com/program.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.