НПО секторът представя възможности за кариерна реализация

happy-people-jumping

Над 30 организации от неправителствения сектор ще представят възможности за стаж, доброволчество и професионална реализация в рамките на първия форум-изложение „Кариера с кауза”. Събитието ще се проведе на 18 май от 10:00 до 17:00 ч. в двора на Софийски университет „Св. Климент Охридски”, съобщават организаторите от сдружение „Ре-Акт”.

В рамките на деня, търсещите работа ще се запознаят с изискванията и свободните позиции в бързо развиващия се граждански сектор. Сред участниците в изложението ще има представители на организации, занимаващи се със социална политика, екология, подпомагане и развитие на гражданско общество, човешки права, култура и туризъм, човешки ресурси и благотворителност. Пълният им списък е достъпен на Фейсбук страницата на събитието .

Изложението е част от проект „Практически форуми за професионална реализация” на Сдружение „Ре-Акт”, финансиран от Националния център „Европейски младежки програми и инициативи” с цел намаляване на младежката безработица в Западна България.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.