Нов търговско-сервизен комплекс на „Мегатрон“ отвори врати край Бургас

Мегатрон

Нов търговско-сервизен комплекс на „Мегатрон“ отвори врати край Бургас. Центърът е изграден в Технологичния парк на гр. Българово и включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти.

Новата база е разположена върху парцел от 15 000 кв.м. и 2000 кв.м. разгъната застроена площ.

„Мегатрон“ е лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Фирмата е официален представител в България и обслужва собствениците на машини от световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat.

Компанията има 21-годишна история, разполага с 11 представителства и над 220 служители в цялата страна.

Това е 11-то представителство на „Мегатрон“ в България, оборудвано по най-високите световни технологични стандарти. В него работят още 15 служители, които скоро ще станат 25, а инвестицията надхвърля 2.5 млн. евро.

„Основното направление за компанията ни са системите за интелигентно земеделие, мониторинг на машините, контрол и превенция на проблеми, високотехнологични решения за анализ на полето и коригиращи програми. Предлагаме телематика и комуникация от дилърските центрове с предписания за фермерите, за да реагираме проактивно, с една цел - ефективност на машините, високи резултати за фермерите и оптимизация на разходите. Ние сме пионери и нашите клиенти вярват в това бъдеще“, коментира Ифтах Шахам, изпълнителен директор на „Мегатрон“ ЕАД.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.