Най-новото състезание за стартиращи фирми у нас се нарича betapitch

Споделеното работно пространство за стартъпи и фриленсъри betahaus обяви, че ще организира собствено състезание за стартиращи предприемачи. То ще се нарича betapitch и кандидатстването за участие в него вече е отворено. Всички желаещи могат да се включат като попълнят онлайн форма на адрес: http://www.f6s.com/betapitchsofia?ref=facebook#programs/ajax-application.

От betahaus ще предложат на победителя в своята надпревара работни места при тях, както и възможност за използване на инфраструктурата на coworking - пространството. Не по-малко интересна обаче е и още една опция, която ще получи спечелилият - възможност да се включи в паневропейската надпревара на мрежата от обекти с името betahaus. Припомняме, че такива има в Берлин, Хамбург, Кьолн, Цюрих, Барселона и Лисабон.

Състезанието ще се проведе чрез пичове (представяне) на стартъп идеите пред журито на конкурса, а крайният срок за кандидатстване е 25 май. Генерален партньор на проявата е софтуерната компания Telerik, а основен спонсор - телеком операторът Vivacom.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.