Най-голямото италианско изложение за производители на плодове и зеленчуци Mаcfrut идва в България

veggies

Най-голямото италианско изложение за производители на плодове и зеленчуци Mаcfrut гостува в България за първи път. Представянето на Macfrut 2015 г. ще е и първото за страните от Централна и Източна Европа. Инициативата е в резултат от стратегически партньорство между организаторите на изложението и Уникредит, като целта е бъдат подпомогнати по-голям брой български изложители и посетители да участват в Международния панаир за плодове и зеленчуци.

Български фирми вече имаха възможността да се срещнат с италианските компании от земеделския сектор и да се запознаят с възможностите за техния бизнес като изложител и посетител на изложението, което ще се проведе в края на септември в италиански град Римини.

„Предлагаме уникалната възможност да срещнем производители от Италия с представители на развиващите се пазари като България", сподели президентът на Mаcfrut Ренцо Пирачини.

След посещението в София, Mаcfrut ще посети и друга голяма европейска столица – Варшава, като в следващите месеци италианското изложение за плодове и зеленчуци ще се представи и на други източноевропейски пазари.

Международното изложение Mаcfrut успява да събере на едно място изложители от над 35 страни и посетители, достигащи впечатляващите 25 хил. души. Изложбеният център на Римини е един от най-модерните и иновативни в Италия. Построен през 2001 г., той е снабден с вътрешна железопътна гара и хеликоптерна площадка, има 11 000 паркоместа и 16 едноетажни модулируеми павилиона.

Представителите на Mаcfrut традиционно организират срещи с професионалисти в сферата на производството на плодове и зеленчуци на национално и международно ниво. Иновативният търговски панаир предлага възможност за дебати, обмяна на опит, производствени техники и научни срещи.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.