Международна компания отваря работни места в София и Бургас

sutherland-cochin-8

Sutherland Global Services - една от най-бързо развиващите се международни компании за аутсорсинг, избра Агенция по заетостта (АЗ) за свой партньор при намирането на нови служители за офисите й в София и Бургас.

Мрежата „Европейски услуги за заетост” (EURES) - България ще съдейства на компанията при намирането на подходящи кандидати, владеещи задължително както английски, така и втори чужд език - руски, немски, френски, холандски, скандинавски и др.

Търсят се най-вече кандидати за техническа и софтуерна поддръжка.

Месечното възнаграждение варира от 700 до 1 500 евро в зависимост от позицията и профила на кандидата. Sutherland дава възможност за работа, както на пълен, така и на непълен работен ден. Изисквания към възрастта на кандидатите няма.

Sutherland Global Services е международна компания за аутсорсинг на бизнес процеси и операции, която обслужва клиенти на 16 езика. Офисът й в София е открит през 2008 г. и вече има близо 600 служители. Предстои отваряне на офис и в Бургас.

В България фирмата предоставя техническа поддръжка и обслужване на клиенти чрез call центрове и решаване на проблеми по телефон, имейл и чат на живо.

Създадена от индиец в САЩ, днес компанията има служители в Индия, САЩ, Мексико, Колумбия, Ямайка, Египет, Дубай, Филипините и Канада. Сред клиентите й на глобално ниво са световно известни компании, намиращи място в авторитетната класация Fortune 500.

Пълният текст на обявите с подробни изисквания за всяка отделна позиция можете да намерите тук.

 

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.