Земеделци се събират на трета национална среща

agro-1

Промените в европейската селскостопанска политика, директните плащания и нововъведенията в програмата за развитие на селските райони до 2020 г. са основните теми на Третата национална среща на земеделските производители в България. Тя ще се състои на 4 – 6 февруари 2015 г. в хотел Адмирал, к.к. Златни Пясъци с медийната подкрепа на списание ENTERPRISE.

 

Сред официалните гости на форума са Десислава Танева, министър на земеделието и храните, Васил Грудев, зам.-министър на земеделието и храните, Румен Порожанов, изпълнителен директор ДФ „Земеделие“, Атанас Добрев, зам.-изпълнителен директор ДФ „Земеделие“, Живко Живков, зам.-изпълнителен директор ДФ „Земеделие“. Директори и експерти от МЗХ ще презентират актуални теми и ще отговарят на въпроси от страна на гостите, уточняват организаторите от Асоциацията на земеделските производители в България.

 

Темите включват директното подпомагане, екологично насочените площи и зелените плащания, новостите в Системата за идентификация на земеделските парцели, слоеве, допустимост, поземлените отношения, Мярка 4 и Мярка 6 на ПРСР 2014-2020, агроекологичните плащания и плащанията за Натура 2000, националните и международни зърнени пазари, измененията в Закона за защита на растенията, държавните помощи за земеделския сектор – преотстъпен корпоративен данък, акциз за горивата и др.

Повече информация за събитието можете да намерите на интернет страницата на АЗПБ.

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.