Възможностите за финансиране на МСП – във фокуса на бизнес форум

cash

Първото издание на форума „Финансиране на бизнеса”, насочен към малките и средни предприятия у нас, ще се проведе на 11 юни 2013 г. в хотел Шератон в София. Основни теми на конференцията, чието мото е решения за успешно финансиране на бизнеса, са банковите програми за финансиране – стандартни и по европейски програми (JEREMIE); насърчителни програми, експортно-финансиране; финансиране от небанкови институции; финансиране на лизинг и факторинг, финансиране по европрограми и дялови инвестиции.  Това съобщиха организаторите от финансовия портал Моите пари.

Форумът ще събере на едно място предприемачи, изпълнителни директори, финансови мениджъри, финансисти и счетоводители, които ще имат възможността да се срещнат лично с експерти и представители на различни банкови и финансови институции, за да получат подробна информация за различните опции за финансиране. В рамките на програмата за първи път ще бъдат обявени и резултатите от проучването на Моите пари  за нагласите, проблемите и това какво знаят представителите на бизнеса, когато говорим за начини на финансиране.

Събитието ще се проведе в две части - семинарна (дискусионна част) и изложбена част. Участието е безплатно, като желаещите могат да се регистрират на следния адрес: http://www.moitepari.bg/fnb/?page_id=14 .

 

*Списание ENTERPRISE  е медиен партньор на форума 

Споделете:

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.