Български машинопроизводител с поредния европроект за внедряване на бизнес софтуер

Българското предприятие, специализиращо в проектирането и производството на технологично оборудване за хранително-вкусова, фармацевтична и химическа промишлености Биомашиностроене АД е поредният бенефициент на оперативна програма „Конкурентоспособност”, който ще внедрява софтуер за управление на бизнеса си с европари.

Компанията, изнасяща над 90% от продукцията си в държави от Западна Европа и Източна Европа и Близкия Изток, ще подобрява бизнес процесите си с ERP системата Infor SyteLine версия 8, съобщава внедрителят Фронтстеп.

Предприятието разполага с екип от 200 служители, като 80% от производството му е механизирано. Чрез внедряването на ERP системата се цели подобряване на управлението и автоматизация на направленията търговско и финансово управление, производствена дейност и управление на запасите и управление на взаимоотношенията с клиентите.

Допълнителен модул „Мениджърска информационна система” ще допринася за изготвянето на бизнес анализите на процесите и финансовите отчети на компанията. Системата дефинира и генерира многообразни справки, които информират мениджмънта  за текущите процеси, обобщават годишни резултати и дават насока за бъдещи проекти.

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.