Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | July 9, 2020

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Учредиха първото BNI дружество в България

Учредиха първото BNI дружество в България
Petya Dimitrova

Първото BNI дружество в България - BNI Партньори беше тържествено открито днес. Представители на 25 компании се обединиха, за да променят начина, по който България прави бизнес.  Сп. ENTERPRISE беше официален медиен партньор на събитието. BNI предоставя на своите членове структурирана и позитивна програма за маркетинг чрез бизнес препоръки (от уста на уста) – доказано най-ефективния начин за привличане на клиенти.

Маркетинговата програма на BNI е изградена на принципа "Givers Gain" - повече печелиш, когато помагаш на другите да печелят.

Членството в BNI дружество е равносилно на търговски екип от 35 и повече професионалисти, който активно и постоянно предлага вашите продукти и/или услуги. От своя страна вие представлявате бизнеса на останалите членове на вашето BNI дружество.

Във всяко BNI Дружество членува само един представител от всяка специализирана професионална или бизнес област, които изграждат дългосрочни отношения на доверие и споделят идеи, контакти, възможности и най-важното, бизнес препоръки.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.