Уилсън Лърнинг България на 10 години

WL_logo

През 1965 година, Лари Уилсън създава Уилсън Лърнинг с идеята, че хората трябва да се стремят да постигат своите цели и да се чувстват удовлетворени от начинът по който го правят. Половин век по-късно, неговото наследство и ценности продължават да са сърцето на нашият бизнес и в нашите клиентски организации като огромно доказателство за устойчивостта на тази водеща вяра.

“Ние сме се посветили да създаваме решения за учене и обучение, които посрещат нуждите на човешкото развитие и предоставят трансформационно учене с ясна цел, инструментариум подсигуряващ подкрепа и дългосрочна устойчивост. Това го постигаме чрез водещата си позиция в най-добрите бизнес практики като посрещаме нуждите на всеки развиващ се човек, независимо къде се намира той в света."

За нас е чест да работим с толкова много изключителни клиенти през последните 10 години в България! Изключителните решения и резултати, които сме помогнали те да постигнат са нашето свидетелство за качество, иновация и посветеност, които доведоха до нашата устойчивост вече десет години на Българския пазар.

В една индустрия, която е преминала през големи трансформации през годините, Уилсън Лърнинг е една от малкото организации които специализират в обучение и развитие, която непрестанно развива нови решения за обучение и учене, процеси и подходи, които да посрещат непрекъснато променящите се нужди на бизнес организациите.

Многобройните възможности на Уилсън Лърнинг започнаха с произвеждането на продукти като филми и видео, наръчници за обучители, интерактивни видео дискове, и електронно оценяване, които за времето си бяха революционни. През годините, тези инструменти еволюираха в по-авангардни решения включващи комбинации от различни модални платформи за комбинирано учене и обучение и мощни подходи за последващо надграждане и развитие които днес представляват последното познато в сферата на трансфера на знания и умения.

Нашият ангажимент продължава като отговаряме на непрекъснато променящите се нужди на нашите клиенти и пазара като предоставяме задълбочени и разбираеми обучителни услуги които подпомагат връзката между човешкото развитие и стратегическите цели на организациите с цел подсигуряване на бизнес резултатите.

Нашият холистичен подход към човешкото развитие е комбинация между решения тествани от времето и услуги, които са вградени в телата на едни от най – устойчивите организации по света.

Интервю с управителят на Wilson Learning България, както и какво казват клиентите на компанията може да прочетете в новия брой на сп. Enterprise

Споделете:

Сходни статии

Присъединете се
към 12 257 читатели

ENTERPRISE е прецизно таргетирано B2B печатно издание за практически бизнес и интелигентно управление.