Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

ENTERPRISE | March 20, 2019

Отиди най-горе

Най-горе

Няма коментари

Ираван Хира оглави Българския форум на бизнес лидерите

Ираван Хира оглави Българския форум на бизнес лидерите
ENTERPRISE

Генералният директор на Хюлет-Пакард България Ираван Хира поема поста председател на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) след  изтичането втория мандат на Мария Шишкова. Той бе избран от Общото събрание на организацията, което се проведе на 28 май в гранд хотел „София". 

В Управителния съвет на форума, подкрепящ развитието на корпоративната социална отговорност на компаниите у нас, влизат и други нови лица. Това са : Николай Христов, изпълнителен директор на Челопеч Майнинг, Стефан Апостолов, изпълнителен директор на ЧЕЗ Разпределение България, и Весела Илиева, изпълнителен директор на Юник Естейтс, част от Ей Джи Кепитъл. Те заменят оттеглилите се дългогодишни членове на борда Росица Панчева, управител на Юзит Калърс България, Христо Илиев, председател на Съвета на директорите и главен изпълнителен директор на Ей Джи Кепитъл и Огнян Киряков, генерален директор на Кеш Кредит.

За подновяване на мандатите в Управителния съвет на БФБЛ бе гласувано доверие на Камелия Славейкова, изпълнителен директор, Шел България, и на досегашния председател на БФБЛ Мария Шишкова, управляващ съдружник на ЕЙМС Хюман Кепитъл и Дейл Карнеги Трейнинг България.

Новоизбраните членове за УС на БФБЛ поеха ангажимент да работят за създаване на устойчиво общество в България, да допринасят чрез дейността си за подобряване на диалога на бизнеса с правителството, да подпомагат инвестициите в образованието, както и да популяризират социално отговорните практики, етичните стандарти в бизнеса и дейността на Форума сред компании в цялата страна.

Членовете на Управителния съвет на БФБЛ, които в момента изпълняват мандата си са: Зоя Паунова, заместник-председател на Форума и изпълнителен директор, АстраЗенека България, Максим Бехар, управител на M3 Комюникейшънс, Петя Димитрова, главен изпълнителен директор, Пощенска банка, проф. Веселин Благоев, ректор на Висше Училище Международен Колеж - София, Васко Райчев, председател на Делойт България, Иван Василев, управител на ТНТ България и Гилбърт МакКоул, съдружник в KPMG България и финансов контрольор на форума.

Добави коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.